Weg met Eric Corton!

 

2014-12-19 16:26:26 HAARLEM - Presentator en zanger Eric Corton tijdens 3FM Serious Request 2014. De drie dj's Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom gaan vanuit Haarlem 6 dagen en nachten lang zonder eten geld inzamelen voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. ANP KIPPA SANDER KONING

Het is de hoogste tijd om het eens te hebben over een zeer kwalijk verschijnsel in onze maatschappij. Een wannabe hipster die er eigenlijk niet zoveel van snapt of toe doet maar desondanks ons zijn muzieksmaak op wil dringen. Ik luister graag naar radio1 maar ben op het punt gekomen dat ik een andere zender opzoek zodra daar het fenomeen Eric Corton komt oreren. In een willekeurige discussie kan zijn inbreng bijvoorbeeld alleen maar zijn  het lispelen van de naam Daniël Lohues om vervolgens een plaat van deze schertsfiguur te draaien. Beste lezers van Ikwasinharen: Lohues is niet echt (zelfs zijn naam niet!)  maar een boosaardig verzinsel van kwaadwillenden die rare teksten braakt in een niet bestaand dialect. Dat is verzonnen uit louter commercieel oogpunt uitsluitend om ons  te zieken. Corton zelf  is eigenlijk ook helemaal niet zo bijdehand. Hij doet heel opzichtig alsof maar wie goed oplet hoort dat hij eigenlijk van alles niks snapt. Nu zou je kunnen zeggen: Laat toch zwetsen die kerel maar dat is mij te makkelijk. In zijn eentje lukt het hem, met gemak, een leuke zender als radio1 te degraderen tot de spreekbuis van wannabe hipster Nederland. Geen klasse, geen inhoud en een typisch geval van de klok horen klingelen zonder te weten waar de klepel is te vinden. Om over het ons steeds maar weer willen opdringen van zijn muzieksmaak verder maar te zwijgen. Mocht nu de indruk ontstaan dat ik een hekel heb aan Corton wil ik dat toch tegenspreken. Waarschijnlijk is het een aardige vent voor zijn wannabe hipster-kinderen en wannabe hipster-vrouw maar val mij daar niet mee lastig! De terreur van Corton moet nu gewoon eens afgelopen zijn. Help om deze paljas weg te krijgen van de nationale radio en klaag:

Inhoudelijke vraag of klacht over een programma

In ons contactformulier kun je kiezen voor Televisie of Radio –> Programma/Omroep. Vervolgens kun je het betreffende programma (of de omroep) invullen, waarna je je vraag kunt stellen. Na het versturen komt je mail direct uit bij de juiste omroep.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Wat is je naam?Vul je naam in
Waar gaat je vraag over?TelevisieRadioWebsite en AppsProgramma’s terugkijkenOver NPO
Advertentie

3 reacties

  1. Eric Corton · · Beantwoorden

    Ik ben het hier dus niet mee eens!

  2. Ga je nu hier ook al de boel lopen verstieren Corton?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s