Bas Taart naar #IWIH?

  
Bas Taart een tweewekelijkse vaste column bij ikwasinharen.nl? Natuurlijk komt de heer Taart niet bij ons schrijven! Wat de fuk zou Taart bij ons te zoeken hebben? Aprilfool, #1april, pad in je kontgat, et cetera. Een enkeling had door dat de kalender nijpend dicht bij 1 april kwam, maar de meesten tuinden er vol in. Er werd gesproken over een fusie met Retecool, er werd getwitterd over blogtransfers, er werd verontwaardigd gereageerd op de heer Taart zijn keuze voor het grote geld en sommigen, ook al kwam het van uit de tenen, wilden hem ook nog wel succes wensen bij ons. Als er al groot geld zat bij ikwasinharen.nl, dan had IWIH al lang de stekker eruit getrokken.
Gelukkig waren Jake, McHollander en GREEFBEEST van RC zo sportief om de heer Taart zijn aankondiging voor vertrek wat kracht bij te zetten, door gefrustreerd te gaan zitten wezen zijn. Ikwasinharen.nl dankt Retecool voor zijn medewerking aan deze toch wel iets wat op een 1 april grap lijkt. De heer Taart en IWIH hebben er in ieder geval wel een beetje LOL aan beleefd.

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Ik HAAT 1-april-grappen! Maar goed, deze was toch wel leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s