Bucketlist

bucketlist1

Welke plek staat op jouw bucketlist om ooit seks te hebben? Bijna iedereen heeft wel een bepaald plekje in zijn hoofd om een intiem momentje te beleven. Het bed is op een gegeven moment ook niet spannend meer en dan moet je wel wat verzinnen. De volgende plaatsen verdienen volgens ons zeker een plekje op jouw sex bucket list.

1. Het strand

Niets is romantischer dan intimiteit op het strand. Het is belangrijk dat je tijdens seks in de juiste stemming bent en veel vrouwen zijn dat op het strand. Het gevoel van vrijheid, heerlijk weer en liefde is een top combinatie. Het hoeft natuurlijk niet op een bloedhete dag in de zomervakantie wanneer het hele strand vol ligt, maar tijdens het ondergaan van de zon tegen de duinen op een kleedje… Good times.

Bron: chron

2. In het huis van een vriend

Deze plek zal er zeker voor zorgen dat de spanning weer terugkomt. Terwijl jullie vrienden lekker zitten te borrelen, zijn jullie stiekem hun slaapkamer in geslopen. Je moet wel een beetje opletten dat je niet te veel geluid maakt, want dan verraad je jezelf.

Bron: santapapo

3. Een evenement

Of het nu een festival, bruiloft of concert is, seks op een event verdient een plek op jouw sex bucketlist. Even met zijn tweeën naar de wc en na 15 minuutjes weer terugkomen met een geheim dat niemand verder weet. Alleen jij en je lover.

4. Het zwembad

Seks in het zwembad kan onopvallend gebeuren. Aan de rand van het zwembad met jouw benen om hem heen geklemd, lijkt het alsof jullie aan het knuffelen zijn, maar ondertussen… Deze plaats raad ik niet aan op een vakantiebestemming waar veel gezinnen met kinderen komen. Beetje kindonvriendlijk. Of je moet het ’s nachts doen
Bron: spletnik

5. Lift

In veel films komt de ‘seks in een lift’-scène voor. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is enorm spannend dat er op elke verdieping zomaar iemand binnen kan komen terwijl jullie daar bezig zijn. Als je drie verdiepingen omhoog moet, is deze plaats niet zo geschikt, maar als jullie nou toevallig een keer vast komen te zitten, why not? Kijk wel eerst even of er camera’s zitten. Anders speel je straks de hoofdrol in een sextape.

Bron: dumbisfunny

6. Buitenlucht

Op een zomerse avond met zijn tweeën in het park. Je moet het een keer in de buitenlucht hebben gedaan. Voorbereidingen die je kunt treffen zijn bijvoorbeeld het meenemen van een flesje wijn en een kleedje waar jullie op kunnen zitten. Erg spannend en romantisch.

7. Kleedkamer

In sommige kledingwinkels is het niet meer toegestaan om met zijn tweeën een kleedhokje in te gaan, jammer. Gelukkig kan dit bij het zwembad nog wel. Dus als je er na nummer 4 nog niet genoeg van hebt, kun je gelijk deze meepikken.

8. In de douche of bad

De douche of het bad is niet heel bijzonder, maar als je het nog niet hebt uitgeprobeerd, is het zeker de moeite waard. Elkaar lekker insoppen met heerlijk geurende zeep, maakt het ook nog eens leuk!

Suggesties zijn altijd welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s