Favoriete Twitteraar

twitter.jpg

Het is, dunkt me, tijd voor lijstjes op Ikwasinharen. Want wat is nou leuker dan stemmen op je favoriete Twitteraar? Ja, inderdaad, er is genoeg te bedenken dat vele malen leuker is maar daar gaat het nou niet om. We hebben, na urenlange redactievergaderingen, een evenwichtige lijst weten te maken waaruit je toch wel een keus zou moeten kunnen maken.

 

Sta je er niet bij en zou dat wel moeten?  Of kan je jouw favoriete Twitteraar niet in de lijst vinden? Plemp in de comments en we zetten hem erbij. Volgende week of later maken we de winnaar bekend. Afhankelijk daarvan bepalen we een passende prijs. Meerdere malen stemmen is niet eerlijk en zal je bezuren! Wadlopers, wadvaarders, Turkse dictators en iedereen met als voornaam Jan zijn uitgesloten van deelname.

2 reacties

  1. Eric Corton · · Beantwoorden

    Waarom sta ik er niet bij vervelende Supermatthijs?

  2. Ja ja, je staat er nu ook bij hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: