DENK, denk eens na!

Archieffoto

Walgelijke Tunahan Kuzu van DENK vergelijkt in het dagblad Trouw juist op 4 mei Nederturken met nazi-slachtoffers:

“Beseffen we in die twee minuten van totale bezinning ook hoe de Tweede Wereldoorlog heeft kunnen plaatsvinden? Hoe een minderheid in de samenleving door een meerderheid tot ongewenst werd bestempeld? Hoe diezelfde minderheid stelselmatig werd beschimpt en in een kwaad daglicht werd gesteld? En hoe een groot deel van de maatschappij niet besefte wat er werkelijk aan de hand was? En zien we misschien ook de parallellen met onze huidige samenleving, waarin moslims en mensen met een migrantenachtergrond worden verdrukt?
In Nederland is in de loop der jaren een voedingsbodem gegroeid voor een steeds extremer gedachtengoed. Maar zijn de gevolgen van dergelijk gedachtengoed niet juist wat we elk jaar herdenken bij Nationale Dodenherdenking?”

Op en top een ongenuanceerd vergelijk als je de Tweede Wereldoorlog misbruikt om de Nederturken in een slachtofferrol te kunnen zetten. Het riekt ernaar dat deze blatende Turk met dubbel paspoort vergeten is dat er tijdens deze oorlog 6.000.000 Joden simpelweg als slachtvee zijn afgevoerd naar Duitse concentratiekampen.

Beste Kuzu, maak u hard voor een betere integratie in plaats van dit wanstaltige vergelijk te maken. Onze Nederturken kunnen nog veel leren van de Nederlandse Joodse gemeenschap namelijk. De Nederlandse Joden stonden en staan NIET “bovenaan” in tabellen met cijfertjes zoals: criminaliteit (groepsgeweld, -terreur, moorden, loverboys), subsidie (eigen scholen, anti-discriminatiebureau’s, koffiehuizen, zalencentra, belangengroepen), school drop-outs, werkloosheid, huiselijk geweld, analfabetisme, homohaat, joden- en ongelovigenhaat, uitkeringsafhankelijkheid, overgewicht, babysterfte, autosomaal recessieve aandoeningen en geestelijke handicaps als gevolg van inteelt? Voor de Nederturk is er nog een lange weg te gaan!

Lees ook:

Moslims Arabieren de nieuwe Joden!
Het Palestijnse volk bestaat!
Het historische verraad van de Palestijnen

3 reacties

  1. Johanna Janssen · · Beantwoorden

    Deze zeer dom uitziende hufter claimt iets te weten waar hij absoluut niets van weet. Deze wauwelaar wil slechts met zijn geklets scoren, maar hij maaktr zich alleen maar belachelijk en toont dat hij NIET KAN denken.

  2. Dat zo’n notoire racist en antisemiet als Kuzu dagelijks zijn, rijk belegde, boterham verdient op het pluche in de tweede kamer is mij nog altijd een volkomen raadsel.. Deze omhooggevallen MBO’r had allang voor het leven geschorst moeten worden als “zgn” kamerlid!

    1. Welkom in het politieke wespennest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s