Boycot Turkije!

erdogan-AFP_0
Omdat altijd ergens door bepaalde iemanden het voortouw genomen moet worden doen wij het wel weer hier op Ikwasinharen. Het zijn uiteindelijk altijd dezelfden die zoiets op moeten zetten maar dit terzijde. We gaan dus die megalomane dictator Erdogan eens een lesje leren. Als onze angsthazen regering er weer eens te laf voor is nemen wij wel gretig het initiatief hier. Hoe gaan we die plaatboef van de Bosporus aanpakken zul je nu vragen? Simpel, we boycotten hem de moeder. Vakantie naar Turkije doen we uiteraard niet meer ondanks die aantrekkelijke all in resorts. We betalen wel een paar centen meer in Griekenland of desnoods Frankrijk. Geen broodjes shoarma, turkse pizza’s en kapsalon meer en zelfs niet af en toe een dönerschotel. Al die nederturken hier zijn ook op de hand van de grote geitenvriend daar dus de typhus voor ze. En let er maar eens op, allemaal een economie in een economie bedrijfje. Er komt uitsluitend een turkse leverancier of turkse klusjesman als er dingen gedaan moeten worden. Maar dus vanaf nu ook geen goedkope blikjes mierzoete drank meer bij de turkse supermarkt of dat heerlijke verse brood. Die mega verpakkingen goedkoop wasmiddel laten we vanaf nu ook staan. Wie niet luisteren wil moet maar voelen en we boycotten de Turken net zo lang tot ze huilend komen smeken of wij weer eens op die lange harige tenen willen gaan staan. Want dat vinden wij hier gewoon soms leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s