Hezbollah leider Mustafa Badredinne is DEAUD!

image

Top Hezbollah commandant Mustafa Badreddine is gedood. Volgens betrouwbare getuigen in Syrië. De grootste klap voor de door Iran gesteunde organisatie sinds hun voormalige militaire leider in 2008 werd gedood.

Badreddine, 55 jaar, was een van de hoogste ambtenaren en veroordeeld door de Amerikaanse regering voor wat betreft zijn verantwoordelijkheid tijdens de militaire operaties van Hezbollah in Syrië, waar hij samen vocht met de Syrische president Bashar al-Assad.

Een Hezbollah verklaring die op vrijdag gegeven werd geeft niet aan waar, wanneer of hoe hij werd gedood, hoewel zij hem citeerde dat hij zou terugkeren uit Syrië ofwel als een overwinnaar of als martelaar.
De Libanese tv-station Al-Mayadeen melde eerder dat Badreddine gedood was bij een Israëlische luchtaanval in Syrië.
Er was toen geen onmiddellijke bevestiging van Israël, die in de loop van de vijf jaar durende conflict in het land, Hezbollah doelen in Syrië meerdere malen heeft bestookt.

De Amerikanen hebben al jaren sancties tegen Badreddine lopen en zeiden vorig jaar dat hij verantwoordelijk werd gehouden voor de militaire operaties van de groep in Syrië sinds 2011 en hij Hezbollah-leider Hassan Nasrallah had begeleid tijdens strategische coördinatievergaderingen met Assad in Damascus.
Badreddine, de zwager van wijlen Hezbollah militaire commandant, Imad Moughniyah, werd aangeklaagd door de VN voor de moord op premier Rafik al-Hariri in Libanon in 2005.
Hij werd zelfs ter dood veroordeeld in Koeweit voor zijn rol in de bomaanslagen daar in 1983. Hij ontsnapte uit de gevangenis in Koeweit naar Irak, onder leiding van Saddam Hussein.
Jarenlang is Badreddine het brein geweest achter de militaire operaties tegen Israël vanuit Libanon en in het buitenland. Tevens is hij erin geslaagd om uit Arabische en Westerse handen te blijven, tot voor kort….

image

Lieve Joodse vrienden, ondanks deze dood van een aartsvijand, zullen jullie moeten blijven strijden tegen Hezbollah’s terreur. Badredinne is niet meer… er zal snel iemand hem gaan opvolgen…

image

Lees ook:
Het historische verraad van de Palestijnen
Moslims Arabieren de nieuwe Joden!
Het Palestijnse volk bestaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s