Geitenn••ker

geit-moet-regenlaarzen-dragen

Het woord ‘Geitenn**ker’ is vanaf nu verboden op Facebook. Als je het scheldwoord rapporteert, wordt het bericht onmiddellijk verwijderd. Facebook hanteert, volgens hun zeggen, een zo objectief mogelijk beleid, waarin ze rekening moeten houden met mensen van verschillende leeftijden en culturen.

En terecht! Want kom op zeg, je noemt iemand niet zomaar, zonder overtuigend en wettelijk verkregen bewijs, Geitenn**ker. Noem iemand dan gewoon Geitenbonker, Geitenpomper, Geitenflepper, Geitenketser, Geitenvozer, Geitenpoker, Geitenkroeler, Geitennaaier, Geitenpaler, Geitenpoeper, Geitenrampetamper, Geitenbeminnaar, Geitenkezer, Geitensopper, Geitenwipper, Geitenbeuker, Geitendouwer, Geitenporder, Geitenrammer, Geitenstoter, Geitenbeffer of Geitenpierder, maar zeker geen Geitenn**ker.

@janvoranje

5 reacties

  1. geitenberijder

    1. tester van leve de condooms

  2. Maar als je in Nederland iets op FB/wordpress over politie zegt staan ze meteen voor je deur.Krijg je dagvaarding en wordt de straf met 1/3 verhoogd omdat je ambtenaar zou hebben beledigd.Gevangenisstraf+boete+proeftijd.+Wordpress VS wordt in opdracht van de Nationale politie door dure advocaten aangeschreven om de site te sluiten. http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com

  3. geitenprikker

  4. of simpel gezegd bok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s