Domme gans Sylvana

foto_30593_sylvana-simons-is-weer-verliefd

Dan begin je dus als zijnde een getinte dame, maar dat doet eigenlijk niet ter zake (dus waarom dit erbij halen? RACIST!),  je leven als bekende Nederlander als video jockey bij TMF en ben je daarna door wat  media optredens, bij de wereld draait door, opeens het geweten van allochtoon Nederland. Je roept wat over discriminatie want je denkt werkelijk dat jouw soort mensen in dit land minder kansen krijgen dan anderen met wat minder pigment en dan besluit je dus tot aansluiting bij DENK. Die Calimero afscheiding van militante Turken van de Pvda die werkelijk alleen maar met hun eigen belang bezig zijn en wie de rest van het land ze verder een worst zal zijn. En dan raar opkijken dat veel mensen hierover vallen en je geholpen door je uiterst domme uitspraken over allerlei zaken door niemand die ertoe doet nog serieus genomen wordt. Ja, sorry Sylvana maar zo gaan dit soort zaken. Dat altijd verongelijkte en direct diep in de slachtofferrol gaan werkt tegenwoordig niet meer. Natuurlijk ben jij heel ver weg een afstammeling van de slaven maar we zijn inmiddels wel wat jaren verder. Volop kansen gehad en als jij en je kleurgenoten die laten liggen is dat niet per definitie onze fout. En dan je gelijk zoeken bij die verongelijkte club Erdogan aanhangers, die nog liever vandaag dan morgen hier de democratie om zeep willen helpen, staat je echt niet goed. Het zal je door alle woedende reacties al wel duidelijk zijn geworden. Dan ben je gewoon af! Wat niets afdoet aan het feit dat waarschijnlijk heel veel mensen daadwerkelijk DENK gaan stemmen. Omdat er nog altijd een grote groep is die dat uit louter eigenbelang doet en denkt dat hiermee het meeste voordeel is te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s