Joop.nl nagelt jochie aan de schandpaal

VARA blogje Joop is ontzettend blij met een schandpaal voor ‘online racisten.’ Een of andere Belg is een online-racisten register begonnen, en dat vinden ze bij Joop echt helemaal top! Op de voorpagina van het racisten register staat een jochie, een jaar of 14, die een ontzettende zielige uitspraak doet. Reden genoeg voor de anti-racist om hem te schandpalen. Reden genoeg voor de VARA om hier aandacht aan te schenken. Met alle gevolgen van dien.

Waarom kijkt het o zó fatsoenlijke Joop niet verder dan hun slinkse neus lang is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s