Spannend: Geert’s revolte

Nog een paar nachtjes slapen en dan krijgen we misschien wel een revolte. Want mocht Geert de aankomende verkiezingen wel winnen – maar Geert wordt buitenspel gezet, dan komt er een opstand. Een boze menigte zal dan op democratische wijze laten zien dat ze hellig in de bot’n bint. Er komt geen tank of hooivork aan te pas. Resultaat: de PVV wordt dan nóg groter. Dit alles staat ons te wachten, volgens Geert Wilders. Of paragnost Geert gelijk krijgt weten we nog niet, we kunnen immers niet in de toekomst kijken.

Volgend jaar worden de Tweede Kamer verkiezingen gehouden. Dan kunt u stemmen op een partij die precies zegt wat u graag wilt horen. Wie er gaat winnen? Dat weten we nog niet, we hebben immers geen glazen bol. We gaan hoe dan ook spannende tijden tegemoet.

2 reacties

 1. De Pvda was ook weleens de grootste en kwam niet in de regering. Stop eens met janken Henk en Ingrid, Grow some balls!

 2. PVV. Een partij die alleen maar reactief is en daaraan haar kracht meent te kunnen ontlenen.

  Een partij die garen spint bij onvrede van mensen, om zo een eigen agenda te kunnen uitvoeren als agent provocateur voor de belangen van de nazi-zionistische elitefamilies.

  Een partij die nooit met werkelijk constructieve oplossingen zal komen, maar altijd polariseren. Met als gevolg dat Geert Wilders evenals Marine Le Pen winst behaalt uit het uit elkaar drijven van mensen.

  Een partij dus van opportunisten, die gebruik maken van de zelfde formule als het brood en spelen, waarmee deze elitefamilies de meute op afstand houden.

  En de verslaggevers van RTL Nieuws willen de rol van hun persvoorlichter blijven spelen i.p.v. als onafhankelijke verslaggevers alle nieuwswaardige feiten dus objectief verslaan?

  Bent u echt wakker? Of blijft u als zwakzinnig stemvee ofwel kuddekwijlers braaf uw stem geven aan kamerleden, die al heel lang onder Amerikaanse vlag Nederland laten regeren? vraag ik aan de mensen in het land: ALS STEMMEN DE POLITIEK KUNNEN VERANDEREN, DAN WAREN VERKIEZINGEN EN REFERENDA ALLANG VERBODEN GEWEEST.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s