Brildragers zijn lui

Dan kan het aanhangsel van de PVV brullen over Marokkanen wat ze wil, maar brildragers zijn minstens zo’n grote plaag voor onze samenleving. Brildragers zijn namelijk te beroerd om uit hun doppen te kijken. Fatsoenlijke mensen zoals Supermatthijs, de Vlam, IWIH en u niet-brildragers doen gewoon wat moeite om hun ogen te focussen en kunnen prima zonder bril. Brildragers echter zijn daar te lui voor. Die hebben helemaal geen zin om ook maar enige inspanning te leveren om iets te kunnen zien. En dus nemen ze maar een hip gebogen stukje staal met wat geslepen glas wat ze vervolgens niet zelf even beet houden, nee dat hangen ze dan heel gemakkelijk over hun oren en zetten het stukje tussen de glazen op hun neus. En die stukken glas zijn dan weer in verschillende sterktes, multifocaal, voor veraf en voor dichtbij et cetera, et cetera. Zo hoeven brildragers heel de dag geen enkele moeite meer te doen om voor zich uit te kijken. Tot hier toe zou je nog kunnen denken: nou ja, als die mensen dat dan willen, laat ze dan een bril kopen. Ze lopen immers zelf voor gek. Maar nee, die bril willen ze dan ook nog eens iedere 3 jaar van hun zorgverzekering vergoed krijgen. Van dezelfde zorgverzekering waar normale mensen ook een dik bedrag per maand voor neerleggen. En dus omdat brildragers te lui zijn om uit hun ogen te kijken, betalen wij normale mensen een veel hogere zorgverzekering. Als het aan IWIH ligt kan de zorgverzekering zeker met 150,- euro per jaar omlaag. En mensen die dan zo nodig door een paar hippe multifocale 6+ designer bril op hun neus willen zetten, betalen die maar lekker zelf!

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Lol, jij moet zeker zelf aan een bril binnenkort. Ik kan je nu al zeggen dat het jou zeker niet staat, want helemaal niets staat jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s