Buitenlander trapt 6-jarige het ziekenhuis in

Gistermiddag speelde het F-elftal VV De Meerkoeten tegen het F-elftal van SCOB een ‘vriendschappelijke’ wedstrijd. Tot de rust bleef de stand 0-0 en was er eigenlijk weinig aan de hand. Beide clubs wisten enkele kansen te creëeren, maar echt gevaarlijk werd het voor de keepers niet. Na de aftrap wist SCOB binnen twee minuten een doelpunt te scoren, doordat een verdediger van VV De Meerkoeten meer oog had voor de magrietjes in het gras dan, dan voor de nadere spits van SCOB. De spits strafte de onoplettendheid van de verdediger genadeloos af, door de bal snoeihard in de hoek van het doel te trappen.

En vanaf dat moment stond de boel op scherp bij VV De Meerkoeten. Het publiek, wat voornamelijk uit ouders bestond, moedigde de jongens van VV De Meerkoeten luidkeels aan. VV De Meerkoeten kozen voor de aanvalsstrategie en domineerde eigenlijk een groot gedeelte van de tweede helft. Tot het moment dat de keeper de bal in zijn handen krijgt en de bal over alle spelers heen, naar voren de trapt. De spits van SCOB zet het op een lopen. De getinte linksback van VV De Meerkoeten zet de achtervolging in. Net voordat de spits in de buurt van de keeper komt en op het punt staat de bal ongenadig hard in het net te trappen, zet de 6-jarige linksback zijn sliding in. De sliding kwam te laat en in plaats van de bal, raakt de linksback het linkerbeen van de spits, die vervolgens met zijn rechterbeen ongelukkig op de bal stapt. Zijn enkel klapt dubbel, zijn lichaam maakt een rare draai, hij valt op de grond en schreeuwt het uit van de pijn. De scheidsrechter blaast op zijn fluit en direct schiet het publiek van SCOB het slachtoffer te hulp. De getinte verdediger zegt nog ‘sorry’ tegen de jongen, alsof dat de pijn zou kunnen verlichten. Omdat de jongen blijft kermen van de pijn, wordt er besloten om een röntgenfoto te laten maken in het ziekenhuis. Wat de spits van SCOB aan het voorval heeft overgehouden is ons bij ikwasinharen.nl niet bekend.

Maar wederom is een Nedelander in het ziekenhuis beland door een medelander. Hoe lang moeten wij Nedelanders dit multiculturele gedrag nog toestaan?

4 reacties

  1. Geert al getweet?

  2. Bartholomeus · · Beantwoorden

    ROFLOL! Dit gaat nu rond op facebook. Mensen geloven echt alles wat jullie schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s