Nieuw op #IWIH: Miss Carriage Cuisine

voedselsuus

Op ikwasinharen.nl krijgen we vanaf deze week een heuse etenswarenrubriek. Nu is het zo dat echte mannen natuurlijk nooit koken, Mannen gaan ’s ochtends de deur uit naar hun kantoor, naar hun bouwplaats, stappen hun vrachtwagen in of gaan luieren als ambtenaar op het gemeentehuis. En zo’n 8 uur later komen mannen thuis om op de bank te ploffen, computertjesspelletje te spelen of desnoods even sport te kijken. Gelukkig heeft onze Schepper er ook aan gedacht, dat de man zo af en toe wat voedsel en bier nodig heeft en dus heeft Allah, Krishna of het Vliegend Spaghetti Monster van onze vrienden van RC, een vrouw naast de man gezet om hem z’n zware leven een stukje aangenamer te maken. Ja, IWIH weet ook wel dat er homosuelen bestaan, die ’s avonds in een pan gaan staan roeien, allerlei kruiden en nog iets erin gooien en dan heel verwijfd naar de kookplaat kijken of het allemaal een beetje bruin wil worden. Ook weet IWIH dat er onder die homosuelen figuren zijn, die hun bevinden dan als een recept gaan delen op hun blog, met als enige lezers de rest van de familie, omdat ze het zo knap vinden dat hun zoon op internet staat.

Maar goed, het zal jullie inmiddels al wel duidelijk geworden zijn; koken is een taak voor vrouwen. Vrouwen hebben de juiste motoriek en lichaamsbouw om te snijden, pannen op te warmen, mixen, pureren, snufjes van nog wat toe te voegen aan het eten, wokken, de maaltijd op te dienen en vervolgens de boel af te ruimen en in de vaatwasser te stoppen. Het beste wat je als man op dit moment kunt doen is Tom Clancy’s The Division spelen en vast wat bier te drinken. Maar omdat het hebben van een kookrubriek vandaag de dag heel hip is en wij van ikwasinharen.nl niet al te veel achter de feiten aan willen lopen hebben we een vrouw gezocht die ons wat meer over eten gaat vertellen. Na een zoektocht van maanden hebben we eindelijk iemand gevonden die vreten op tafel kan zetten, maar, en  dat is misschien wel veel interessanter, ook allerlei misstanden in de voedselindustrie aan de kaak gaat stellen. Bij deze wil het gehele team van ikwasinharen.nl jullie voorstellen aan onze voedseldeskundige: Miss Carriage Cuisine. Wij heten Miss Carriage Cuisine van harte welkom en wij hopen dat jullie wat mogen opsteken van haar voedseldeskundigheid. (Het klaarmaken en daadwerkelijk opeten van haar recepten is geheel op eigen risico.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s