Hypocriet gelul

Dus wanneer je achttien jaar Hoofdpiet bent geweest en je om jouw moverende redenen, lees onder druk van andere zichzelf benoemde BN-ers besluit om je roe aan de wilgen te hangen mag je opeens schelden met woorden als k*nkerlul. Jij wel, immers je vervult nu geen voorbeeldfunctie meer voor alle jonge kinderen.
Daarnaast zijn jouw kinderen inmiddels al lang de leeftijd, geloven in, gepasseerd.

En omdat je het verdomd om je excuus aan te bieden op de nationale tv tijdens het enige “actualiteitenprogramma” dat nog minimaal een maand op de buis is, dit gebaseerd op het feit dat jij bij de linkse garde hoort en die wel mogen schelden. Rechts mag dat niet. Logisch, rechts mag heel veel niet wat links wel mag.
Het verbaast me overigens al jaren waarom jij  zelf vindt dat je tot de linkse garde behoort. Gebaseerd op je keuze wat betreft huis, woonplaats, voetbalvereniging, cricketclub zou je meer verwachten dat je een extreem rechtse bal zou zijn.

Misschien is het wel daarom dat je je altijd redelijk rustig hield langs de lijn. Let vooral niet op mij. Ik ben links en ik mag alles zeggen maar ik doe het niet want hallo ik ben wel de Hoofdpiet. Nu kan je dat achter laten. Nu mag je wel alles zeggen. En als heel Nederland daar over valt verkoop je toch gewoon je schoenen, voor een goed doel.
Ik denk dat je zoon blij is dat hij niet meer voetbalt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s