Weg met de Pvda!

d228462f-d3d7-49db-8a85-d627316ef9b5

Inmiddels is ook mij wel duidelijk dat eigenlijk alles wat fout gegaan in ons land de schuld van de Pvda is. Vroeger werkte je, zoals mijn vader, 40 jaar voor dezelfde baas en kreeg je daarna een goed pensioen. Maar mensen worden steeds ouder dan toen men dat stelsel bedacht dus worden de pensioenen weleens gekort door de Pvda. Natuurlijk is de leeftijd waarop je kan stoppen met werken inmiddels ook omhoog gegaan. Komt door veel betere gezondheidszorg, voeding en arbeidsomstandigheden zodat we iets van 20 jaar langer leven. Dat is overigens ondanks de Pvda al moet ik hier nog wat argumenten bij bedenken. We hoeven niet meer op zaterdag te werken en konden tot voor kort ook een eigen woning kopen. Toen mijn zus en ik dat jaren terug deden waren onze ouders erg ongerust en snapten niet goed hoe we die stap durfden te nemen. Socialisten van de oude stempel, mijn ouders, die eigenlijk vonden dat een eigen huis niet was weggelegd voor ons soort mensen. Gelukkig zien we dat weer veranderen. Door de invloed van vooral de VVD, die jarenlang als een stampvoetend kind voor de aanpak van de hypotheekrente aftrek lag, is dat eindelijk weer zoals het hoort: Voor alleen kinderen van ouders met geld. Met je zoveelste contract kan je geen hypotheek krijgen, als je überhaupt al een baan hebt, en dan nog zijn de huizen door de Pvda niet meer te betalen. Ook in het onderwijs zien we het weer de “goede” kant opgaan. Hoger onderwijs alleen nog redelijkerwijs haalbaar voor de elite waar je een jaar of 20 terug nog gelijke kansen had. Allemaal de schuld van de Pvda beste mensen om over de privatisering in de zorg maar te zwijgen. Geheel terecht dus dat deze partij waarschijnlijk zo afgestraft gaat worden door de kiezer. Zonder Pvda in de regering was de arbeider er vast beter aan toe geweest met bv. een VVD/CDA coalitie. Resultaten uit het verleden zijn een prima garantie voor de toekomst toch?

 

2 reacties

  1. Sorry, ik ben het met sommige dingen wel eens, maar het is een compleet on-onderbouwd braggelstukje. Vertel dan ook eens waarom en hoe dingen zo zijn gekomen.

    1. Doordat de HELE politiek dingen verkeerd deed. Dus niet alleen altijd de Pvda de schuld geven. Die waren hier nooit alleen aan de macht. Dat is zo’n beetje de strekking van het stukje geloof ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s