Biertje bij?

image

Sambal bij de chinees, bubbels bij de kapper en nu een biertje bij de tandarts.  Het moet allemaal kunnen volgens de VVD gemeente Amsterdam. Logisch, de VVD bestaat immers uit een voornamelijk corpsballen die zich door hun studententijd heen hebben gezopen terwijl papa hun diploma kocht. Nooit volwassen geworden. Beste voorbeeld blijven dan toch altijd Mark Rutte met zijn strikje bij de Toppers en Jort Kelder, ja Jort, hoe heurt het eigenlijk volgens jou.

Is het normaal dat je vanaf nu in wat voor zaak een biertje, wijntje, kopstootje krijgt bij je aankoop. Dat de tandarts er voor zorgt dat je half lam in de stoel plaatsneemt, hetgeen hem weer een verdoving uitspaart, alcohol verdooft en niet alleen je gevoelens.

Wat is de volgende stap? Een flinke joint bij de tandarts of in de wachtkamer van de oncoloog, om het leed alvast wat te verzachten. Om de werkelijkheid te vertroebelen zodat we vooral de waarheid maar niet onder ogen hoef te zien.

Weten ze dan nog niet dat alcohol meer kapot maakt dan je lief is en dan bedoel ik niet alleen je gebit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s