IWIH geblokkeerd op Facebook!

Get a life

Volgens Facebook is “Ik was in Haren” geen bestaande persoon en dus heeft Facebook onze pagina geblokkeerd. Mede dankzij onze Ome Foxx hadden we honderden likes en ruim 2500 echte vrienden op FB, welke  IWIH ook echt stuk voor stuk een warm hart toedraagt. We deden mee aan discussies, ons zwanenverhaal is meer dan 7000 keer gedeeld op FB en we hebben eigenlijk de wereld op internet een beetje verbeterd. Maar het was niet genoeg. Het FB-account is geblokkeerd. IWIH moet zijn ID-bewijs opsturen om te laten zien dat hij echt bestaat. Maar helaas is IWIH zijn paspoort door een paar criminelen, voorzien van een luchtbuks, vorige week midden in de nacht gestolen. En dus heeft IWIH een nieuw FB-account aangemaakt, omdat hij jullie lezers niet kan missen. Klik hier voor onze nieuwe Facebook-account en wordt vrienden met IWIH. Zolang je geen foto’s van je voor- of achterwerk plaatst, accepteert IWIH in principe iedereen als vriend of vriendin. De FB-pagina van ikwasinharen.nl is inmiddels ook niet meer toegankelijk voor IWIH en dus wordt er niets meer meegedaan. Vandaar dat we ook een nieuwe Facebook-pagina hebben, welke jullie opnieuw kunnen moeten liken! IWIH hoopt dat jullie alle schrijvers van ikwasinharen.nl nog een warm hart toedragen en dat jullie de moeite willen doen om ons te volgen, te liken en om dit bericht zoveel mogelijk te delen. Alvast bedankt, namens het gehele IWIH-team!

4 reacties

  1. We gaan gewoon vrolijk verder bouwen op feestboek. Geen probleem. Wat we eerder konden, kunnen we nu beter gezien onze ervaring. 🙏

  2. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Ik volg helemaal niets op Facebook, je zoekt het maar uit,

    Beter nieuws: Batatiefus is naar de klote!

  3. Ik neem aan dat wadlopers/vaarders en iedereen met als voornaam Jan, zoals gebruikelijk hier, zijn uitgesloten? En die Eric Corton wil ik ook niet zien! En Batawatus? Nooit gelezen!

  4. Facebook is verleden tijd. Eventjes leek het er op dat het iets zou gaan worden, maar de commersie en de censuur hebben facebook de nek om gedraaid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s