Put ur hands in the air

image

Kom vanavond allemaal naar Diessen! Ik mag vanavond draaien op een schuurfeest. Een schuurfeest is een feestje in een schuur waar plattelanders 25 gulden in een bierpot doneren en dan heel de avond onbeperkt bier mogen drinken. Je zult wel begrijpen dat dit een dolle avond gaat worden.

Alle jongens uit zuipkeet ‘Den blauwe asem’ komen vanavond naar het schuurfeest. Sommige jongens komen alleen, anderen komen met hun ouders. En ik ga samen met mijn lieve vrouw, die natuurlijk backstage mag. (Lees: een klapstoel voor haar alleen in het varkenshok heeft vanavond.)

Ik heb uiteraard een platenkoffer vol met vette danceplaten bij mij en ik weet al min of meer wat ik ga draaien. Maar mensen mogen ook verzoeknummers aanvragen. Naast de wheels of steel heb ik mijn luchtbuks staan. Als iemand dan een nummer aanvraagt, wat ik niet bij me heb, dan verzoek ik hem/haar om weg te gaan. Daarnaast is de luchtbuks ook handig om her publiek in beweging te krijgen. Als ik roep: “put your hands in the air”, dan maakt het meer indruk als ik de luchtbuks op het publiek richt.

Kom dus allemaal naar Diessen en aanschouw mijn draaikonterij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s