Terroristen, kom alsjeblieft niet naar Nederland

Armand_vogelwiet

De wereld is een grote plaats met vele landen om te bezoeken en dingen te zien. Sommige plaatsen zijn toplocaties om te bezoeken, andere plaatsen zijn niet zo populair. Een van de meest bezochte continenten is Europa en één van de meest populaire landen daarvan is het onze. Nederland is een plaats wat lijkt op een toeristische attractie. Het is gemaakt om op een groot land te lijken vol met vele attracties en activiteiten. Er zijn een aantal dingen die sommige mensen trekt naar ons land maar hier zijn enkele redenen waarom je juist Nederland niet moet bezoeken:

Nederland is vol van cultuur net als de meeste andere buitenlandse landen dat zijn. Dat is niet een slechte zaak in de meeste gevallen, maar in Nederland kan de cultuur overweldigend zijn. Een nieuwe taal, muziek en milieu. U zult het genieten moeten opofferen om te begrijpen wat er gaande is in Nederland.

Nederlandse stranden zijn saai. Nederland heeft stranden maar geen van hen zijn echt de moeite waard. De stranden zijn slechts zand en water. Er is nooit echt iets bijzonders of interessants daar te beleven. Er zijn een paar naaktstranden maar de meeste van hen zijn bewoond door de oudere bevolking van Nederland en niemand wil gerimpelde oude velletjes zien.
Amsterdam is de hoofdstad en is de nummer één bestemming in Nederland. In de brochures lijkt het er levendig te zijn en vol met leuke dingen om te doen. De brochures lijken een beetje te overdrijven. Amsterdam is niet alles wat het lijkt te zijn. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de coffeeshops die koffie en wiet serveren. Er zijn ook musea, oude gebouwen en de rosse buurt. Als je niet van roken, architectuur en geschiedenis houdt of een pervert bent, dan is Amsterdam echt niet iets voor jou. Stelletje wiet rokende Hippies daar. Amsterdam trekt ze nu eenmaal aan. Nu is er niets mis om een hippie te zijn, maar het kan een beetje overweldigend zijn om ze geclusterd tegen te komen. De wetten inzake marihuana in Amsterdam hebben een smoglaag van wietrook gemaakt die als een warme deken over de stad ligt. Bijna elke bar en restaurant waar je binnen loopt, kom je zeker een persoon die stoned is tegen en die niet kan stoppen met lachen. Stel je voor dat dit de hele dag, elke dag, weer zo is.

Anders bezoekt u komende week de Nijmeegse vierdaagse, genoeg mensen om uw plezier op bot te vieren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s