Pokemon STAY

20823568pokemon-14420007195251280w-1450471662963_large

Ja ja het is duidelijk ook Overwin speelt Pokemon. Niet omdat ze het wil maar omdat het moet. Van haar mini Pokemon. Hij heeft namelijk bedacht dat wanneer hij met mama in de auto rond gaat rijden en hij zijn telefoon tegen het dak aanhoudt of nog beter onder het dashboard klepje vastklemt hij heel veel ballen kan verzamelen.

Moeder ziet het meer als excuus om jonge goden te bewonderen. Deze zijn immers massaal de straat opgegaan. Niks meer achter de computer, niet meer in de kroeg, niet meer op het strandbedje, maar gewoon in het wild. Overal.

Ik zeg Pokemon STAY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s