Beste Nederturken

Cnou2FvWYAAu0wuWij van Ik was in Haren sluiten ons aan bij onze zuider buren. Ook wij willen graag in ons eigen land in onze eigen vrijheid leven en niet de mening opgedrongen krijgen van een losgeslagen dictator die iedereen zijn wil op legt. Wanneer jullie het met deze man eens zijn. Ga gerust naar het land waar het volgens hem zo goed is. Naar de democratie waar jullie zo naar verlangen. Waar vrijheid van meningsuiting een groot gemeengoed is. Waar binnen een week de doodstraf weer wordt ingevoerd. Waar iedereen gewild of ongewild doet wat jullie grote held hem of haar opdraagt.

Ga in vredesnaam ga terug maar laat ons met rust met je wapperende vlaggen en je toeterende auto’s. Ook wij zijn een vredelievend land en ook wij willen dat graag zou houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s