SYLVANAAAAAAA!!!

image
Ha die Syl,

Waar ben je nou opeens gebleven? Op zomerreces? Even voor de goede orde, dit geldt alleen voor kamerleden en spijtig genoeg voor jou hoor je daar nog niet bij. And just for your information, op deze manier ga je daar ook nooit bijhoren.

Juist deze dagen moet je volop in de aandacht, de barricade op, zwaaiend met de Turkse vlag op wat voor brug dan ook. Liefst gesluierd zodat je niet direct herkend wordt. Je nieuwe grote held Erdogan toejuichen. Roepen dat je het eens bent met zijn idee om de doodstraf weer in te voeren. Misschien zelfs voorstellen om deze dan ook maar meteen in te voeren voor zwarte Piet, is dat probleem om meteen opgelost.

Maar nee hoor beste Syl, je ben helemaal nergens te bekennen. Het is doodstil om je heen. Of zit je in een all in resort in Turkije, samen met je nieuwe vrienden, plannetjes te smeden hoe je zo snel mogelijk in de kamer kunt komen, zo snel mogelijk Turkije in de EU kunt krijgen, onder het genot van een gratis drankje en hapje, zo goed bereid door je nieuwe beste vrienden.

Ik vraag het me af. Volgens mij wacht je gewoon tot Pauw en Matthijs weer aan het werk gaan om daar je punt, dat waarschijnlijk wederom nergens op slaat te maken. Want dat is inmiddels het enige platform in Nederland waar je nog de ruimte krijgt.

Fijne vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s