Goedele!

goedele-liekens-schrijft-start-to-sex

Nog even over gisteravond bij Peter aan tafel. Over het seksleven tijdens de vakantie en het toenemend aantal aanvragen tot echtscheiding na de vakantie. Klopt. Klop allemaal. Je vergeet echter een ding en in mijn ogen toch wel iets belangrijks.

De kinderen. Net als in het normale dagelijkse leven zijn je kinderen overal bij. Wanneer ze jong zijn beginnen ze doorgaans te janken wanneer jij net een gezellig onderonsje met je man hebt gepland en wanneer ze ouder zijn zitten ze overal met hun hoofd bij en nog erger bemoeien ze zich overal mee. Doorgaans gaan ze later naar bed dan jullie en er is een ding waar ze niet op zitten te wachten en dat zijn geluiden uit de slaapkamer van hun ouders die ze liever niet horen.

Dus hoe had jij je dat voorgesteld tijdens de vakantie. Een skinny dipping, ’s nachts het bos in, even van bil op het verlaten strand. Sorry Goedele maar dat gaat niet werken. En neem van mij aan ik heb heel creatief nagedacht maar ook tijdens de vakantie zijn die koters overal en zijn het niet je eigen kinderen dan zijn het wel die van een ander.

En een goed gesprek tijdens de vakantie? Waar in de auto, leuk bedacht maar ook daar zijn die kinderen. Het enige wat eventueel nog zou helpen is een weekendje samen weg, maar neem van mij aan, 90% van de vrouwen wil dat niet. Die vindt het al lang prima zo.

En dat is nou net de reden waarom mannen en vrouwen vreemd gaan en waarom er zoveel gescheiden wordt. In het bed van de buurman of buurvrouw blijkt het toch vaak net even spannender, overdag als de kinderen naar school zijn en je man aan het werk is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s