Batavirus gaat door!

IkwasBata

Het was een kleine 45 dagen doodstil op Batavirus. Er heerste wat onenigheid onder de redacteuren en het leek er even, zo’n 1080 uur, op dat Batavirus was gesneuveld. Maar gelukkig bereikte ons deze week, middels het sociale medium Twitter, het bericht dat onze vrienden van Batavirus weer keihard verder gaan. Alive and kicking, zoals zij zelf de nieuwe doorstart aankondigen. Batavirus brengt jullie opinies, achtergronden en nog veel meer. Batavirus staat bekend om scherpe analyses van maatschappelijke gebeurtenissen. De stukken zijn goed geschreven en bevatten vaak geniale woordspelingen. Wij van ikwasinharen.nl zijn blij verrast dat de heren van Batavirus de draad weer hebben opgepakt. Batavirus vormt een aangename maar ook noodzakelijke aanvulling op de andere blogs op interwebs, die vaak zoutloze nietszeggende stukken schrijven. De auteurs die tot nu toe een bijdrage hebben geleverd aan de doorstart zijn onze bekende Watapatja en Jules. Wie de overige schrijvers zijn hebben wij nog niet kunnen achterhalen, maar wij vermoeden sowieso Amsterjan, Svennusmax en Eric Lee. Ikwasiharen.nl wenst Batavirus heel veel succes en vooral plezier toe de komende 5 maanden.

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Manomanoman, kan niemand ze dan even vertellen dat het niets wordt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s