All inclusive

images3.persgroep.net

Op de dag dat ik het Joods Historisch Museum bezoek zie ik op twitter en facebook een foto voorbij komen die ik na dit bezoek nooit meer zou willen zien.
Een plein vol hysterisch roepende zo niet gillende aanhangers van een, zoals wij dat hier noemen, dorpsgek, die met vlaggen zwaaien en zo ongeveer om herinvoering van de doodstraf smeken.
Hebben wij in 1945 niet met zijn allen afgesproken dat dit nooit maar dan ook nooit meer mag gebeuren.
Laten ‘onze’ Minister President, Minister van Buitenlandse zaken en Fransje Timmermans domweg een loopje met zich nemen.
Liggen tot overmaat van ramp aan de andere kant van dit zogenaamd democratische land met hun democratische leider heel veel Nederlanders, ik noem ze geen medelanders meer, te genieten van een wel heel goedkoop all-inclusive arrangement.
Ik weet werkelijk niet meer met wie ik het meest medelijden moet hebben.
Een ding weet ik zeker, mij gaan ze daar nooit zien.

2 reacties

  1. Sergio Zamora · · Beantwoorden

    Are you looking for powerful online marketing that isn’t full of BS? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that’s exactly where I wanted to make my point. We can send your promotional copy to websites through their contact forms just like you’re reading this message right now. You can target by keyword or just fire off mass blasts to sites in the location of your choice. So let’s say you need to push through an ad to all the contractors in the USA, we’ll grab websites for only those and post your promo to them. Providing you’re advertising some kind of offer that’s relevant to that business category then your business will get an awesome result!

    Type up a quick note to sarah1916eva@gmail.com for details on how this works

  2. Good afternoon, I was just taking a look at your site and submitted this message via your feedback form. The contact page on your site sends you these messages via email which is the reason you’re reading my message at this moment right? This is the holy grail with any kind of online ad, getting people to actually READ your message and I did that just now with you! If you have something you would like to promote to lots of websites via their contact forms in the U.S. or anywhere in the world let me know, I can even focus on your required niches and my charges are very reasonable. Write an email to: trinitybeumer@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s