Sylvana spreekt!

ANP-24020519-e1401871155283-610x304-610x304

Opnieuw is het de hardwerkende redactie van Ikwasinharen gelukt om een exclusief interview te ritselen met een spraakmakend iemand. Niemand minder dan onze eigen Sylvana Simons is uitgerust terug van haar welverdiende vakantie en zit zoals we van haar gewend zijn weer boordevol pientere ideeën en plannen om ons land minder racistisch te maken. U begint wellicht al te merken dat we een kleine edit achteraf hebben moeten beloven om dit vraaggesprek voor elkaar te krijgen maar soit. Na de jarenlange onderdrukking en uitbuiting door onze voorvaderen kon dat er best vanaf. Oogverblindend als altijd stapt Sylvana op een doordeweekse dag in ons luxe redactielokaal binnen. Geruchten dat dit tevens een donkerbruin café is spreken we met kracht tegen. En zo’n term kan natuurlijk allang niet meer maar dit terzijde.

SM: Zo vrouwtje vertel maar eens aan ouwe Super wat je allemaal zo vreselijk dwars zit. En sinds wanneer draag je eigenlijk een hoofddoek?

SS: Ik maak natuurlijk zelf wel uit wat ik draag en ga dat zeker niet met iemand in een koekiemonsterpak overleggen. Het wordt gewoon tijd dat Nederlanders eens in de spiegel kijken en dan durven te zeggen dat ze allemaal keiharde racisten zijn. Jarenlang de koloniën geplunderd en mensen onderdrukt en dan nu eeuwen later nog die hatelijke klap in je smoel in de vorm van Zwarte Piet. Gewoon tijd voor een beetje doekoe terug onze kant op Swa.

SM: En dat wil je met die malloten van Denk bereiken? Denk toch eens na meid. Als je in dit land te extreem bent voor godzalmekraken DE PVDA dan mag je toch weleens bij jezelf te raden gaan of niet soms?

SS: Tunahan en Selçuk zijn heel slim en aardig en ik wil benadrukken dat ik mijn hoofddoek niet draag omdat zij dat willen. En dat onze gezalfde leiders volstrekt terecht opstapten bij de Pvda is logisch want die gaan ook steeds meer de kant op van die vreselijke Wilders.

SM: Ben je niet bang dat je nu door niemand nog serieus genomen zal worden want het zijn toch net twee kleuters met hun plak en knip werkjes en onvoorwaardelijke steun aan Erdogan?

SS: De hele hetze in de pers tegen mijn persoonlijke vriend Recep is ook weer zoiets. Turkije is gewoon een pracht voorbeeld van democratie waar we hier in Nederland nog een puntje aan kunnen zuigen. Als de meerderheid voor de doodstraf is in bepaalde gevallen maken ze daar bij de NOS weer iets slechts van. Belachelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s