Blokkeer Ik was in Haren!

Dode mus

Erger jij je ook dood aan IWIH op Twitter? En sta je op het punt om hem te blokkeren? Dan ben je niet de enige! IWIH is namelijk niet alleen tegen jou vervelend. IWIH is bloed irritant, dodelijk saai, vindt vooral zichzelf erg grappig, blijft doorzagen over dingen, maakt altijd dezelfde ‘grappen’, heeft geen idee wat hij wel en niet kan zeggen en (vul hier je eigen irritatie in). IWIH denkt zich overal tegenaan te moeten bemoeien, hij denkt overal verstand van te hebben en hij zal nooit zijn ongelijk toegeven. IWIH zeikt op alles wat mensen leuk of gezellig vinden. Kortom, dat figuur verziekt de sfeer op Twitter en het beste wat je kunt doen is hem dan ook maar gewoon blokkeren. Velen gingen jou al voor. IWIH is waarschijnlijk door meer mensen geblokkeerd dan dat hij door mensen wordt gevolgd. En de volgers die hij heeft, volgen hem alleen omdat hij hen volgt of hij heeft ze gekocht.

Op Twitter kun je wel zien wie je allemaal volgen, maar je kunt niet zien door wie je allemaal geblokkeerd bent. En daarom gaat IWIH een lijst bijhouden, waarop de mensen komen die hem hebben geblokkeerd. De lijst is nog lang niet af. En waarschijnlijk is deze lijst eindeloos. Vanaf vandaag gaat IWIH dus de mensen, die hem hebben geblokkeerd op Twitter, toevoegen aan deze lijst. Heb jij IWIH nu wel geblokkeerd, maar sta je nog niet op de lijst, stuur hem dan even een bericht in DM op Twitter. Sta jij per ongeluk wel op de lijst, maar heb je IWIH niet geblokkeerd, blokkeer hem dan alsnog zodat de lijst actueel blijft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s