Wie schoot JFK neer?

article-0-01E17C370000044D-300_634x331

Over de moord op John F Kennedy doen de wildste geruchten de ronde. Van Aliens, de Russen tot de Maffia en de gekste theorieën over het aantal kogels en de hoeken van waaruit de toenmalige president is neergeschoten. Uit pure verveling vrijwel het hele weekend me eens in de zaak verdiept en alhoewel sommige complotten erg logisch lijken tot de conclusie gekomen dat maar één de juiste is:

Gewoon zoals altijd al door de overheid is gezegd: Lee Harvey Oswald. En dat het veel mensen heel goed uitkwam omdat Kennedy steeds meer een ongeleid projectiel bleek te worden doet daar niks aan af. En dat de moord op Oswald ook wel weer een goed onderzoek in de weg stond ook niet. Ook over het vermeende stevige drugsgebruik van Kennedy kun je hele boeken schrijven maar dit terzijde.

 

een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s