De OS van …….

rio-og-2016-610x400

Ja van wie eigenlijk.

Wanneer we over 20 jaar vragen wie er in Rio goud hebben gehaald zullen we dat hoogstwaarschijnlijk niet meer weten. Hoewel het goud van Sanne Wevers toch wel een medaille is die voor altijd in ons geheugen zal blijven gegrift.

Toch worden de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Spelen van Yuri. Yuge gate is iets dat voor altijd zal blijven hangen en dat terwijl hij toch zo keihard op zijn gezicht ging. Letterlijk en figuurlijk.

Daarnaast zijn het de spelen van de totaal mislukte Maurits Hendriks. Mislukt op alle fronten. In de begeleiding en in de communicatie. Nog steeds begrijp ik niet waarom hij niet op de losersvlucht is gezet. In feite is hij de enige die daar thuis hoort.

Een omhoog gevallen hockeybal. Altijd al geweest en dat zal altijd zo blijven.

Vanaf nu richten we ons maar op de golden girls want daar hebben we er inmiddels heel veel van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s