Negeer die facekini

 

facekini-54358We leven in een aangename tijd waar vrouwen met boerkini lekker liggen te zonnen op het strand. Een onbekommerde tijd waar we de opkomende islamterreur negeren en waarbij columnisten van landelijke kranten oproepen om Houellebecq te lezen. De criminaliteit en werkloosheid dalen in het Frankrijk van 2022 omdat het land zich gelaten heeft onderworpen aan de islam. Natuurlijk is dat boek aan te raden, maar wij dienen het boek als een waarschuwing te zien. Al ziet Willem een prachtig vooruitzicht. Laten we vooral luisteren naar een partij als NIDA. Nou Willem, je bent nog maar één stap verwijderd en je luistert inderdaad naar NIDA. Het gaat hard. Geruststellende grafiekjes en downplayende verhalen ploppen in de media als paddenstoelen uit de grond. We moeten uitkijken in de auto want de kans dat je jezelf doodrijdt is nog altijd groter dan dat je op Station Abcoude wordt opgeblazen.

We leven in een rustige tijd. We moeten blij zijn dat we niet meer leven in de roerige jaren 60, 70 en 80. Want toen hadden we Molukkers, de IRA en de RAF. Laten we de geschiedenis eens opfrissen. Hoe de hele boulevard van Scheveningen werd neergemaaid door Molukkers bijvoorbeeld. Dat was in 1971. Iedereen weet het nog. Ook de gijzeling in een basisschool in Bovensmilde. De beelden van honderden kinderkopjes gespiesd aan het schoolhek. Dat beeld gaat nooit meer weg. De generatie van de jaren 70 weet nog goed dat in 1982 de internationale coalitie de buitenwijken van Roermond platbombardeerde omdat daar duizenden radicale IRA-leden zich schuilhielden. Sowieso waren in de jaren 70 hele buitenwijken van Rotterdam en Amsterdam bevolkt door RAF- en IRA-leden. Een bekende RAF-kreet ‘Dood aan het Westen’ werd in 1988 op allerlei muren gekalkt. RAF onthoofde priesters bij de vleet. Mijn klasgenootjes radicaliseerden en reisden af naar Duitsland en Ierland om te vechten tegen ongelovigen. Dat weten we nog goed. Ook hoe we vroeger op zolder onthoofdingsfilmpjes zaten te kijken. Arme Engelsen. Homo’s werden gewoon van de Big Ben gegooid. Hun hoofd in de Theems. Een paar mensen stonden er gelaten bij te klappen omdat de werkloosheid in Engeland daalde.

Nee, we kunnen blij zijn dat we in deze tijd leven. Enige waar we ons zorgen om moeten maken is de Chinese overheersing. Hoe vrouwen onderdrukt worden en verplicht worden om hun gezicht te beschermen tegen de zon. Dat maakt ons bang, terwijl wij op de drukke boulevard van Scheveningen zitten, dat maakt ons echt bang. Laten we het maar gewoon negeren, dan is de lol er snel af voor die Chinezen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s