IWIH weg bij ikwasinharen.nl

Ik ben naar RCGisteren heeft IWIH zijn eerste stukje geschreven voor Retecool.com (RC). Hij verwachtte felicitaties, bloemen, misschien een kleine huldiging, maar niets was echter minder waar. De mailbox van ikwasinaren.nl zat vol boze mails van lezers die bang waren dat IWIH er vandoor gegaan was. Mensen ontvolgden hem op de verschillende sociale media kanalen. Liefdesverklaringen aan het adres van IWIH werden ingetrokken. Tot nu toe ontving IWIH alleen dreigementen van mensen die hun stukken van ikwasinharen.nl wilden hebben, maar er zijn blijkbaar meerdere redenen om iemand te intimideren. En het slapen vannacht was toch anders met een gat met de omtrek van een baksteen in het slaapkamerraam. Vrees niet lieve lezers! IWIH blijft gewoon verbonden aan ikwasinharen.nl. IWIH heeft ooit aan de heer Taart beloofd in een niet nader te omschrijven omstandigheid tijdens onderhandelingen in een café, dat hij een stukje zou schrijven voor RC. In ruil daarvoor zou de heer Taart meewerken aan een slechte 1 april grap, waar toch wel wat stommelingen ingetrapt zijn. IWIH zal vaker een stukje leveren aan RC. Zo krijgen die jongens wat meer naamsbekendheid en kan IWIH de stukken die Supermatthijs en Ome Foxx afkeuren alsnog bij RC posten, zodat het niet zonde van zijn energie is geweest. Bovendien, eerlijk is eerlijk, bij RC betalen ze een stuk beter voor een stukje dan bij ikwasinharen.nl. Geld wat wij hard kunnen gebruiken om de site draaiende te houden. Jullie kunnen dus gewoon IWIH weer volgen op Facebook, Twitter en op de snelweg, er is niets aan de hand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s