Paardenlul

wm_l_6b040e7a89cf87b56cce23f621966b6d13653688

Velen zijn blij dat het voetbalseizoen is begonnen. Een nadeel van zo’n voetbalseizoen is het gepraat over voetbal. Hugo Borst zorgde bij Studio Voetbal vaak voor vuurwerk, maar nu is het vooral een prima slaappil op de zondagavond. En dan Voetbal Inside. Prima show hoor, maar eigenlijk kunnen we van tevoren al invullen hoe elke show dit seizoen gaat verlopen. Ongeveer zo.

Eerst staat er een gozer met gel in zijn haar op een gitaar te hengsten, want muziek hoort er tegenwoordig bij. Dan de opening van Genee: ‘Welkom allemaal wat hebben we er weer zin in. Er waren weer prachtige wedstrijden dit weekend.’ Gijp: ‘Nou van Sparta tegen Roda gaat die niet omhoog staan hoor. Haha’. Derksen: ‘Het is erbarmelijk. Vroeger in mijn tijd hadden we nog kerels’. Gijp: ‘Over jouw tijd gesproken. Weet je die vriendin nog van die spits van Veendam? Lekker mokkeltje he? Toch? .’ Derksen: ‘Die ging altijd mee douchen na de wedstrijd en dan liet zij de zeep vallen’. Gijp: ‘Haha’.

Genee: ‘We zijn een informatief programma. Wat hebben we er zin in met z’n allen’. Gijp: ‘Haha’. Hans: ‘Wat een ongelofelijke paardenlul ben jij ook he. Ik zit hier nou al tien minuten niks te zeggen.’ Derksen: ‘Dat is maar beter ook.’ Gijp: ‘Haha’. Genee: ‘Hans, wat vind jij van Sparta.’ Gijp: ‘Hanssie, Hanssie, Hanssie. Die back van Groningen he. Dat kan echt niet’. Derksen: ‘Het is erbarmelijk. In mijn tijd hadden we nog kerels’. Gijp: ‘Haha’. Hans: ‘Paardenlul’. Genee: ‘We hebben er na de reclame weer zin in met z’n allen’. Gozer met gel in zijn haar gaat weer op zijn gitaar spelen. En zo zal het gaan. Een heel seizoen lang. Laten we afspreken dat we dit seizoen extra gaan letten op de back van Groningen. Valt er tenminste nog wat te lachen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s