88-jarige vermoordt terrorist

Klabam!Graz Oostenrijk – Een 88-jarige vrouw uit Graz heeft een 86-jarige geluidsterroriste tot zwijgen gebracht. De twee vrouwen deelden met elkaar een kamer in een verzorgingstehuis. Het 86-jarige ‘slachtoffer’ zou niet anders dan hebben geschreeuwd en herrie hebben gemaakt. De 88-jarige vrouw was het spuugzat en sloeg haar kamergenote met een fles de hersens in, waarna ze eindelijk rustig kon gaan slapen. Een medewerker van het verzorgingstehuis trof de geluidsterroriste gewond op haar kamer aan. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht niet meer baten. De 88-jarige vrouw heeft haar voorgoed het zwijgen opgelegd. De vrouw heeft aan de politie verklaard de 86-jarige kamergenote te hebben aangevallen, maar wist niet meer precies wat er gebeurd is. Momenteel wordt de vrouw vastgehouden in een psychiatrische kliniek. Morgen zal zij zich moeten verantwoorden voor de rechter. Nu maar hopen dat de vrouw een eigen cel zal krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s