Bejaarde vrouw ernstig gewond

ambulanceDen Bosch – Vandaag rond half 1 is een bejaarde vrouw van 74 jaar ernstig gewond geraakt toen zij gevallen is met de fiets. De vrouw probeerde tussen twee hekjes door te fietsen, welke aan het begin stonden van een voetpad, bleef met haar trapper achter een spijl van het hekje haken en verloor haar evenwicht. De bejaarde vrouw viel hard met haar hoofd tegen het stalen hekje en klapte vervolgens op de grond. Op de grond lag een flinke plas bloed. Ze heeft een flinke hoofdwond, haar linkerknie is flink geschaafd en haar linkerarm ligt helemaal open. Verder heeft ze flinke kneuzingen in haar middenrif doordat ze met op het stuur van haar fiets viel. Gelukkig was IWIH net een rondje wandelen tijdens zijn lunchpauze en zag de vrouw vallen. Ze gilde het uit van de pijn. En al deze ellende bij de temperaturen van vandaag. Haar man, die achter haar aan fietste, raakte volledig in paniek. Hij keek verwilderd om zich heen. IWIH is naar de vrouw toegesneld, boog zich diep voorover, wees naar het blauwe bord aan het begin van het voetpad en schreeuwde tegen de vrouw: “Kijk een bord wat aangeeft ALLEEN VOOR VOETGANGERS, je mag hier dus helemaal niet fietsen!” IWIH is blij dat hij vandaag toch weer een bijdrage heeft kunnen leveren aan deze maatschappij en met een goed gevoel heeft hij z’n wandeling afgemaakt.

een reactie

  1. Blij dat tenminste íémand zn maatschappelijke verantwoordelijkheid toont! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s