Het verkiezingsprogramma van de PVV

Greet!!1!1!!Beste PVV-ers en verstandelozen,

Ik ben een tijdje afwezig geweest op de meest eerlijk website van Nederland. Nee, ik heb niet zitten luieren, maar ik heb grondig onderzoek gedaan naar de immigratieproblemen die wij in Nederland hebben. Dit onderzoek is nog niet afgerond, maar ik zal binnenkort met de tussentijdse resultaten op de proppen komen. Gisteren heeft Geert, ik mag Geert zeggen tegen de heer Wilders, omdat ik mij in het dagelijks leven in zijn directe nabijheid bevind. Ik mag hier alleen met niemand over praten, maar ik ben zeg maar z’n rechterpoot. Goed, Geert heeft zijn verkiezingsprogramma via Facebook, hoe kan het ook anders met een minister die helemaal van deze tijd is, bekend gemaakt. En zijn verkiezingsprogramma is in één woord: grandioos! Vandaar dat ik mij geroepen voelde om even het verkiezingsprogramma van de PVV met jullie lezers door te nemen. En ik hoor net van die onzinnige linkse rakker van een Supermatthijs, dat dit het 600e bericht is op ikwasinharen.nl. Dubbel feest dus!

Het hele verkiezingsprogramma past op één A4-tje. Niets geen lastige moeilijke taal, niets geen lange zinnen met onzinnige interpunctie. Gewoon één helder A4-tje omvat alles wat wij van een groot leider als Geert mogen verwachten. Natuurlijk was er op Twitter heel veel commentaar door #domlinks, maar domlinks is vooral jaloers op de genialiteit en eenvoud van het verkiezingsprogramma van de PVV. Even een korte samenvatting van de belangrijkste punten van wat Geert voor Nederland gaat doen. Er komen geen asielzoekers meer het land in, er mogen geen moslims meer naar binnen en het hek bij de grens doen we op slot. Asielzoekers, lees criminelen, sturen we weer terug. Daarnaast gaat er ook veel meer geld naar politie en defensie. Dus als er toch een moslim over het hek weet te klimmen, hebben we hem zo te pakken! Hoofddoekjes worden verboden. Dit lijkt misschien wat cru voor vrouwen die net een chemokuur achter de rug hebben, maar het gaat wel om onze veiligheid mensen! En we hebben dus geen achterlijk idiote zwemdagen met boerkini’s van rare socialisten meer. Verder krijgen we onze Nederlandse gulden weer terug. Je loopt dus niet de kans dat je met buitenlandse euro’s zit opgescheept. De huren gaan omlaag en de motorrijtuigenbelasting wordt gehalveerd. Dit is natuurlijk goed voor de economie, want mensen gaan dan weer meer autorijden en er wordt dus weer meer getankt. En nee, je hoeft niet bang te zijn voor meer files, want we sluiten de AZC’s in Nederland. Op die plaatsen kunnen we dus extra snelweg aanleggen. Verder geven we geen geld meer uit aan windmolens, kunst, ontwikkelingshulp en andere onzin waar wij hardwerkende burgers nooit een cent van terug zien. En ik denk dat Geert op termijn ook al die flauwekul als musea wel zal sluiten. O ja en ook niet onbelangrijk, we gaan minder inkomensbelasting betalen, waardoor de economie ook een enorme boost krijgt want dan hebben we dus meer koopkracht. Ik snap de berekening van Geert nog niet helemaal, maar ik zal hem binnenkort, als hij tijd heeft, vragen hoe en wat. Het belangrijkste is dat Geert onder de streep gewoon op 0 uitkomt. Niks geen begrotingstekort! Het is gewoon simpel, je moet niet meer geld uitgeven dan dat je er binnenkomt. Dat wist mijn oma vroeger al en die had alleen maar lagere school.

Kijk dit is nog eens een ander verkiezingsprogramma dan een boekwerk vol loze beloften waar niets van waar blijkt achteraf. Dus mensen wees allemaal verstandig en stem op de PVV met de komende verkiezingen! Alleen op deze manier wordt Nederland weer een vrij en prettig land om in te leven. Ik kan jullie niet half vertellen hoe blij ik ben met Geert!

#PVV

RT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s