Interview met stemmenmagneet Jan Roos

ANP-1000_34324646

Na zijn vorige interview met jullie favoriete website schreeuwde hij door de telefoon ons nooit meer te woord te staan maar na wat stalken beloofde hij opnieuw langs te komen. De redder van Nederland oftewel Jan Roos en ook wel de nieuwe lijsttrekker van VNL, de stoere mannen met ballen partij van ijzervreters Louis Bontes en Joram van Klaveren. Na zijn weergaloze succes met de GeenPeil campagne gaat deze sympathieke mensenmens nu eigenhandig Nederland uit het slop trekken. Na een kort gesprekje over onze vorige ontmoeting en wat onduidelijkheden die blijkbaar helaas in dat stukje waren geslopen gingen we gemoedelijk zitten in het zojuist weer verbouwde, nu nog luxere redactielokaal van Ikwasinharen. Door de extra brede deur kunnen onze grote ego’s weer moeiteloos naar binnen.

SM: Hallo Jan, mag ik nog Jan zeggen of heb je nu liever Meneer Roos?

JR: Doe niet zo flauw joh homo dat je daar zit. Ik blijf gewoon Jan hoor.

SM: En hebben ze je het verschil tussen lijsttrekker en fractievoorzitter al duidelijk gemaakt inmiddels?

JR: Ja, je denkt toch niet echt dat ik me in ga lezen ofzo hé? Dat betweterige ex-agentje stond op mijn voicemail en pas als we die 20 zetels binnen hebben ben ik ook fractieleider.

SM: Kijk 20 zetels, altijd bescheiden inzetten, dat mag ik zo graag aan je Jan. Maar ben je niet bang dat domrechts nu helemaal gaat versplinteren door deze actie van je. Dit is wel even andere koek dan die halvegare advocaat van slechte zaken natuurlijk.

JR: Ha, ja Brammetje is natuurlijk wel een lichtgewicht vergeleken met mij. Kijk even onder ons gezegd: Ik doe het ook vooral voor de lekkere wijven natuurlijk. En kijk nou eens hoe hoog die geblondeerde pinda in de peilingen staat met zijn domme geroeptoeter. Dat kan ik veel beter, let jij maar eens op. Minstens 20 zetels en anders eet ik mijn samurai zwaard op.

Vervolg op: Exclusief interview met Jan Roos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s