VNL met Jan veel zetels?

image-4704379

Deze week werd bekend dat reljournalist Jan Roos het boegbeeld is geworden van VNL. Hijzelf meent dat na jarenlang een ongelofelijk grote smoel het tijd is geworden ook eens zelf wat te presteren. Meestal gaan dit soort dingen andersom maar dit terzijde. Hoeveel kans maakt Law & order partij VNL met hem en gaan ze een factor van belang worden? Gaat het Geert stemmen kosten? Voor wie het nog niet wist, Jan is best wel een heel erg rechtse jongen. Niet geheel van onbesproken gedrag en ik voorspel hier dat er in de campagne nogal wat rottigheid over deze schuinsmarcheerder boven tafel gaat komen.

Waar staat VNL eigenlijk voor? Omdat we weten dat Jan vaak te lui is om zelf te lezen doen wij dat maar. Belastingen omlaag, een vlaktax van 23% en afschaffen van een aantal belastingen vooral voor ondernemers. 1 miljard extra voor politie, justitie en de veiligheidsdiensten. Asielzoekers opvangen buiten Nederland oftewel hier geen één er meer bij. 5 miljard extra naar defensie zodat we weer voldoen aan de Navo- afspraak. Afschaffen trajectcontroles, overal 130 en weg met de milieubelasting. Geen cent meer naar windmolens en minder EU. We moeten ons niks meer aantrekken van de Duitsers maar ons richten op London en Washington en Israël onvoorwaardelijk steunen. Waar VNL al die doekoe vandaan denkt te halen is mij niet helemaal duidelijk.

Is dit een reactie op het schofferen van de kiezer door Wilders met zijn A4 vol zaken die niet kunnen? Een wat redelijker alternatief voor de extreem ontevreden burger of gaat Roos proberen qua idiote ideeën over Geert heen te gaan? Het zal er in ieder geval niet saaier op worden met Enfant terrible Jan Roos maar in hoeverre acht je hem in staat met redelijke oplossingen te komen? Is het een briljante zet van ex PVV-ers Bontes/van Klaveren na Bram Moszkowicz of juist niet? Vragen! Vragen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s