Zeekoe!

08seekuh

Vorig weekend was ik op het Bloemendaalse strand. Het strand van zien en gezien worden. Duidelijk geen strand voor Halina. Ook al was haar stukje toen nog niet het onderwerp van gesprek op twitter, facebook, RTL Boulevard, in de column van Jan D., Youp, IWIH en ongetwijfeld vele anderen.

Halina dacht, kom ik vlucht gewoon, ik ga naar een land waar ik niet herkend word. Dom, dom, dom. Zodra je Schiphol binnenstapt word je herkend, of je wilt of niet. Daar hebt geen hoofddoek, burka of Gucci zonnebril tegenop.

Wanneer je echt niet herkend wilt worden moet je naar het strand van Bloemendaal. Daar liggen namelijk zo ontzettend veel wannabe’s elkaar op te nemen en af te kraken dat je daar niet eens was opgevallen. Ook al was je daar naakt gaan liggen.

Nog een advies voor mocht je een keer overwegen om daar je handdoek neer te leggen. Ga naar Woodstock, daar word je never nooit herkend.

Daar liggen immers, in hun ogen, de mooiste mensen van het land en ik kan je verzekeren er is met allemaal wel wat mis. Net als met jou, dus opvallen zul je daar nooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s