Volkswagen Up to heaven 84-ZPK-6

Vandaag komt IWIH een gevalletje ‘de vmbo was de 8 mooiste jaar van me leven jonguh!’ tegen op verkeersknooppunt Benelux rond een uur of 15:32:27. Alsof domheid onsterfelijkheid garandeert, vindt de bestuurster van de Volkswagen Up met kenteken 84-ZPK-6 het nodig om met 95 km per uur op een halve Up afstand van IWIH’s bumper te gaan kleven. Vervolgens probeert het verkeerstalent links in te halen in een bocht, maar bedenkt dat rechts inhalen toch verstandiger is. Vanwege een vrachtwagen voor madam, schiet dat toch ook niet zo op als gehoopt. Ondertussen wil IWIH ook de parallelrijbaan van de A15 op, geeft richting aan en stuurt naar rechts. Op dat moment gaat het verkeerstalent vol door een doorgetrokken streep een baan opzij en dat zonder richting aan te geven. Als IWIH niet had ingeschat dat het vermogen in haar hersenpan lager ligt, dan in het vermogen onder de motorkap van haar VW Up, dan had dit wonder der evolutie zich hartstikke klem gereden tussen een vrachtwagen en IWIH’s auto. Natuurlijk is IWIH zo vriendelijk om haar even te waarschuwen door kortdurend te claxonneren. IWIH had hooguit een excuusgebaar verwacht vanuit de zwarte Up. Maar nee hoor, het intellect begint driftig te gebaren en steekt duidelijk geïrriteerd haar middelvinger op. Als dit meisje je dierbaar is, zou ik er nog maar eens goed naar kijken en Darwin op je blote knieën danken dat het nog steeds leeft, want op deze manier gaat ze niet lang mee. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s