De hand van Kuzu

 

kuzu_netanyahu

Kleuter Politicus Tunahan Kuzu van Denk weigerde een hand te geven aan Benjamin Netanyahu toen deze havik  vredesduif in Nederland op bezoek was. Een nogal opzichtige actie om publiciteit te veroorzaken. Kuzu had natuurlijk ook gewoon weg kunnen blijven zoals nog wat andere politici deden. Maar je kan ook voor een camera gaan staan met je lange Turkse tenen en dan die hand weigeren. Welke Nederturk gaat nou niet op zo’n verzetsheld stemmen? Nogal wat mensen gingen direct in de foetushouding om zoveel antisemitisme want kritiek, holocaust, Israël, mag niet. Nooit! Einde discussie… antisemiet! Op zich best logisch maar wel enorm hypocriet als je dan tegelijkertijd aanhanger bent van de grote blonde verlosser. Die weigerde namelijk als kamerlid een hand te geven aan de voorzitter van de 2e kamer Khadija Arib omdat die in Marokko geboren is. En daar kan je dan uren over lullen maar dat is natuurlijk in Nederland als politicus vele malen erger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s