Sterph met je Kips leverworst! BOYCOT!!!

2008Natuurlijk zijn vallende mensen uit een gebouw ook heel irritant op televisie. IWIH zal dat niet bagatelliseren, maar wat hij gisteren op televisie tegen kwam, gaat echt alle perken te buiten. Een bloed onder de nagels vandaan halende reclame over leverworst. Kattenvoer is duurder, maar wezens die kattenvoer eten zijn dan ook over het algemeen wel iets intelligenter dan mensen die Kips leverworst naar binnen stuwen. Leverworst is het product waar ze slachtafval als varkenskoppen met lieve puppy oogjes blenderen cq pureren, daarna voorzien van allerlei chemische troep en in een plastic ‘darm’ proppen. Dit klinkt allemaal best smakelijk. Maar die tenenkrommende reclame van Kips, waar eerst een buschauffeur begint te zingen en vervolgens een kleine leverworst onthoofdt, waarna zijn collega hetzelfde bloedirritante deuntjes begint te blèren is echt wel zo fucking debiel, dat wij van ikwasinharen.nl oproepen tot een boycot van die heerlijke Kips leverworst, totdat die kudt reclame van de televisie is gehaald. Voorlopig gaan wij iedere dag deze post retweeten op Twitter, totdat die hufters van Kips stoppen met deze psychische mishandeling van de toch al niet al te snuggere televisiekijkers in Nederland. Dus doe mee met ikwasinharen.nl, boycot dat heerlijke in een plastic darm gepropte slachtafval en retweet deze post als je hem tegenkomt op Twitter. Je wordt, ook namens de mensen die werken bij Kips, hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s