Hier met die nier!

Vandaag is in de tweede kamer het wetsvoorstel orgaandonatie aangenomen. In feite omdat een of andere sufkop zijn trein heeft gemist. Je zou bijna zeggen als je je trein mist kun je je organen ook wel missen. Immers als je tegen bent en je zo dom bent om te laat te komen kun je moeilijk beweren dat je het zult merken wanneer ze een stukje van hersenen wegnemen.

Sinds jaar en dag ben ik al orgaandonor. Immers als ik dood ben kan ik er niks meer mee en mijn familie ook niet. Wat moet je met een nier in de koelkast, of met een stukje van je lever.

Daarnaast hebben we in feite organen genoeg. We hebben twee nieren, een te veel, twee longen, moet lukken met slechts een, lever kan ook makkelijk een stukje af, huid hebben we sowieso meer dan genoeg van. Galblaas, overbodig, blinde darm, overbodig. De rest van je darmen, veel te lang, geven alleen maar een opgeblazen gevoel. Baarmoeder kan er uit als je geen kinderen meer wil.

In feite wordt het ons nu makkelijker gemaakt. Want u gaat u eindelijk eens nadenken en bewust NEE stemmen als u echt niet wilt dat u leeg getrokken wordt wanneer u ook maar een klein beetje dood bent.

Mij maakt het niet uit een kleintje beetje dood is ook dood en een ding weet ik zeker, ze zullen me nooit meer tot leven wekken. Ze kijken wel beter uit.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s