Wat te doen met tyfushitte?

Scheveningen warmpjes

Het wordt vandaag weer fckng 88 graden Fahrenheit. Voor de mensen die te dom waren voor natuurkunde: dat is dus 31 graden Celsius boven 0. Maar wat moet je in vredesnaam gaan doen met dit warme tyfus weer? Je kunt heel de dag gaan zitten zuchten, steunen en puffen of met je getatoeëerde lichaam vol hippe tribals in Scheveningen op je reuze handdoek van de Shellzegels gaan liggen. Maar je kunt met dit weer ook wat leuks of nuttigs gaan doen. Ikwasinharen.nl heeft een rijtje vermakelijke bezigheden bedacht voor ‘mijn hemel wat is het warm vandaag’ dagen.

Meld je als vrijwilliger aan bij een verzorgingstehuis, je wordt sowieso aangenomen, want tekorten. Rijd, trek of duw alle bewoners naar buiten en zet ze in de volle zon. De bewoners zullen overmatig transpireren en vanwege deze stortvloed van zweet is deze week douchen overbodig. Wat vervolgens de harde werkers in de zorg even ontlast met dit warme weer.

Wat ook erg vermakelijk is, is het inslaan van autoruiten. Neem een koevoet mee en sla van iedere auto die je geparkeerd ziet staan de ruiten in. Met deze warmte is dat toegestaan, want er kan altijd een kindje of een hond in zitten. Vooral mensen met nieuwe en of bijzondere auto’s zullen je bezorgdheid enorm waarderen.

En als laatste bezigheid voor vandaag, maak ijsco’s van bleekmiddel, allesreiniger, wc-eend of iets anders giftigs en deel deze gratis uit aan kinderen. Deze investering verdient zich direct terug, doordat je naast gratis ijsjes ook dure flesjes water verkoopt en zelfs oogdouches.

Ikwasinharen.nl wenst jullie veel plezier toe vandaag. Wij trekken de deur van het redactiekantoor achter ons dicht en gaan op zoek naar BMW’s cabrio’s. Die lui beginnen helemaal te koken als je hun voorruit inslaat. Veel plezier allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s