Zonnebrilmaffia

image

Toen hyves nog hyves was en facebook net kwam kijken. Toen twitter nog in de kinderschoenen stond. Toen Ismael nog met een veel te grote zonnebril in de buggy zat. Toen Haren nog Haren was. Overigens wist Haren iets meer mensen op de been te brengen dan de armzalige 50 broeders die jij weet te verzamelen.

Nu is hyves niet meer, ingehaald door Facebook. Twitter herleeft. Alleen Ismael heeft nog steeds dezelfde zonnebril. Eentje die nu veel te klein is voor op die veel te grote neus die hij ook nog eens in andermans zaken steekt en dan voornamelijk om iedereen, behalve zijn eigen, meer dan broers, homo’s dus, lastig te vallen.

Nee hoor, het zijn allemaal vredelievende broeders die vroeger van huis uit al hebben leren schelden. Wiens eerste woordjes fuck you en kankerhoer waren. Alleen niet tegen hun ouders.
Broeders die met de middelvinger omhoog uit de baarmoeder zijn gekropen.
Jongetjes die geen opvoeding hebben genoten en dat nu op een broederlijke wijze doorgeven aan van die mini ettertjes die in bewondering naar de vlogs kijken.

Misschien wordt het tijd dat Zuckerberg eens gaat ingrijpen wanneer onze politiek dat niet doet. Geen podium meer voor deze enge broeders en misschien ook wel een nieuw buurthuis, het liefst een paar duizend kilometer verderop. Bijvoorbeeld in de achter tuin van broeder Erdogan. Een met een goede opticien maar wel zonder uitgang.

En als we dan toch bezig zijn; geef die jongen een neuscorrectie, want waar we eerst dachten dat misschien daar zijn verstand zit blijkt ook dat niet zo te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s