Blotebillenweer

Het warme weer houdt maar aan en ondertussen zit ik binnen. Ziet u, ik haat warm weer. Warm weer is voor mij wat logica is voor linkse mensen.

Shit. Had ik me toch zo voorgenomen om niemand zwart te maken in deze column over het weer, doe ik het toch. Nou ja, het kwaad is al geschied, het kalfje is verdronken en de put is gedempt. Ik ga gewoon verder.

Mensen met een billenfetisj mogen dit soort weer graag zien, is mij verteld. Dat ze dan dames in bikini rond zien lopen en dan kunnen genieten van bilpartijen. Maar: ik begrijp niet wat mensen er zo aantrekkelijk aan vinden. Laten we eens even kijken of er hier iets over te vinden is.

Google vertelt mij dat zoiets een evolutionair overblijfsel is van vroeger. Klaarblijkelijk kun je gezondheid aflezen aan de bilpartij. Hoe groter het achterste, hoe breder het bekken dus hoe makkelijker ze kinderen kan baren. Dat is nou eenmaal een voordeel, zelfs al leven we niet meer in bomen en veranderen de billen van onze vrouwtjes niet (meer?) van kleur.
Dus een evolutionair overblijfsel. Maar ik vind he-le-maal niets aan billen.

Betekent dat dat ik verder ben qua evolutie dan billenmensen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s