Daarom #PVV! – Asielzoekert gewond bij brand

Lekker luttelen!

Luttelgeest – Dat  Nederland een luilekkerland is voor asielzoekers dat wisten wij bij de PVV natuurlijk al lang. In het Flevolandse Luttelgeest worden asielzoekers opgevangen in een recreatiepark, wat bedoeld was voor ons Nederlanders. Door asielzoekers op te vangen in RECREATIE-woningen geef je natuurlijk al een heel verkeerd signaal af. Vannacht is een asielzoeker gewond geraakt bij een brand in een woning op dat recreatiepark. (Wie gaat er dan ook midden in de nacht barbecueën?) Omdat men bang was dat er nog asielzoekers binnen aan het luieren waren, werden er ambulances ingezet. Maar uiteindelijk bleek dat de bewoners, hoe ironisch, al waren gevlucht. Volgens meneer de brandweer was er niemand binnen gebleven en zijn er bij de brand geen dooien of gewonden gevallen. Wij van de PVV hopen natuurlijk niet op gewonden. Daarom zeggen wij: Vang geen vluchtelingen meer op, dan kunnen er ook geen gewonden meer vallen. Want wie moet dat allemaal betalen? Precies, wij hard werkende, niet vloggende burgers! Naast schade aan een asielzoeker, is er ook schade ontstaan aan een naburige woning. Einde van dit bericht.

#PVV

RT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s