Treinmachinist: De tyfus voor jullie! Tijd is tijd.

RENFE stoptMadrid, Spanje – Kijk daar houden we van bij ikwasinharen.nl. Tijd is tijd en als je werkgever onvoldoende personeel heeft, dan is dat het probleem van je werkgever of de passagier, maar zeker niet van jou. Gisteravond was een Spaanse treinmachinist van een hogesnelheidstrein vol passagiers klaar met werken. De trein ging van Santander naar Madrid, maar halverwege trapte de machinist vol op de rem. Zijn dienst zat erop en de ruim honderd passagiers moesten maar zien hoe ze verder reisden. De machinist ging in ieder geval lekker naar moeders de vrouw. Natuurlijk waren de passagiers een beetje bozig, maar volgens de vakbond van het spoorwegpersoneel stond de treinmachinist volledig in zijn recht. Spoorwegmaatschappij RENFE had gewoon voor vervanging moeten zorgen en dat hebben ze niet gedaan. Probleem van de passagiers dus en daar had de treinmachinist geen enkele boodschap aan. RENFE heeft uiteindelijk de grote groep zeikerds maar met bussen vervoerd en het treinkaartje terugbetaald. IWIH is benieuwd hoe het eindejaarsgesprek voor deze treinmachinist zal verlopen. Bij ons kan hij in ieder geval al niet meer stuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s