Marokkaan met dubbel paspoort doodt vis

vomarrrr je weet jonguhZaandam – Wij zijn helemaal klaar met de Vomar. Nu maar eens over de viswinkel bij de Vomar, geen onderdeel van de Vomar, maar de dubieuze vissenslachterij wordt gerund door een Marokkaan én een Nederlander. Twee eigenaren dus? Nee, een man met dubbel paspoort, dubbele nationaliteit, dubbel leven, of toch niet? Overdag een koelbloedige pyschopatische vismoordenaar en ’s avonds een brave huisvader, die zijn vrouwlief met wat corrigerende tikken op het rechte pad houdt, tenminste dat vermoeden wij bij ikwasinharen.nl. Zoals wij wel meer vermoeden. Zeker naar mate de avond strijkt, worden onze vermoedens steeds aannemelijker. Helaas zijn vermoedens in deze wereld alleen gebaseerd op vermoedens en leven we in een maatschappij waar je ieder vermoeden dient aan te tonen met feiten, anders geloven demensche je niet.
Dat hij overdag vis vermoordt, is al jaren bekend. Hij vermoordt ze niet alleen, hij gooit ze ook nog eens in kokend heet frituurvet van meer dan 180 graden of op de grilplaat. Of de vissen dan al echt helemaal dood zijn of dat hij intens geniet van het lijden van de schepselen uit de zee, blijft een vermoeden. In koele bloede, hoewel, gelet op zijn dubbele paspoort heeft hij warm bloed, de temperatuur van zijn bloed doet niet onder voor de temperatuur van het frituurvet. Wanneer wij van ikwasinharen.nl hem confronteren met de treittervloggers, pakt hij direct een mes. Wij besluiten dat een vlog van een gewapende visboer misschien toch niet zo heel grappig is. Hij heeft een goed lopende zaak, nog wel, en wil dat graag zo houden. Bovendien komen wij soms al schrijvers te kort.
Hij vermoordt vis, nou en?. Daar verdient hij zijn onverdoofde in de douche geslachte geiten mee voor op brood. De geiten haalt hij ’s nachts op de kinderboerderij, maar zijn brood koopt hij netjes bij de Vomar, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s