Foei tuigvlogger!

889e3719-7eb4-4d86-8a4c-77ed42d1234f_10563748_preview1

Zo af en toe moeten we in dit land blijkbaar de regels weer even duidelijk maken. Heel jammer dat dit soms nodig is. Dus alle Nederturken en Hollandse Marokkanen even opgelet. Kijk dat een Jan Roos of Rutger Castricum hier gezagsdragers heel bot en respectloos interviewen wil natuurlijk niet zeggen dat jullie dat ook maar kunnen gaan doen. Dat zal even lekker worden als iedereen de treitervlogger uit gaat hangen. Nee dan gaat de hele Nederlandse Goegemeente even op de achterste hoeven. Dat integreren is allemaal leuk en aardig maar zo erg hoeft nou ook weer niet. Laten we dus afspreken dat wij, de autochtone Nederlanders, dat wel mogen en jullie niet. Wij kunnen gewoon wat beter inschatten wat tever gaat namelijk. Niks persoonlijks hoor. En Roos en Castricum zijn natuurlijk wel “echte” journalisten en dat is toch anders. En nou niet gaan zeuren over die Turkse journalist in Zaandam want die had geen perskaart. Het is heus niet zo dat wij soms een heel hypocriet volkje zijn. En anders donderen jullie maar op!

een reactie

  1. Die Turkse journalist in Zaandam heet Fatih Özyar en had degelijk een perskaart. Dat is een mooie voorbeeld van omdraaien van de feiten hoor. Maar geen probleem. Dat is het meestal het geval. Maar toch bent u geen hypocriet volkje. Omdat je een westerse WASP (geen wesp maar White Anglo Sakson Protestant, kan ook katoliek of ate of geen Anglo Sakson maar een pot nat :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s